Sunday, January 17, 2016




Assalamualaikum! 
wah tak sangka da 2016! kejap je masa berlalu, Dan nak dua tahun aku kerja,
degree? since along kene g training 9bulan aku kene kerja lepas tu niat nak sambung study pupus!,
hahahaha. Okay la sambung bila nak baru la sambung. tak sempat post lagi kan gambar konvo, ni la aku post sikit gambar, konvo 2014 december berapa HB ntah aku tak ingat da. hahaha

ter"over" excited plak!

mummy&apis

mummy & apis

batch mate!

ni lepas da lepas naik pentas ni.pheww

bersama dengan mayrathefirst

housemate, batch mate & classmate!

zati hanini konvo bachelor,aku dip je. sama hari lain masa.ihiks

Pre Konvo MAD 111

Ya & Memey!

The Girls!

Pre Konvo MAD 111

Pre Konvo MAD 111

duduk sebelah kimi plak!

iqa tot & her mom yg baik sangat!

kawan bomba!kawan susah senang!
kawan dikala susah bersama senang bersama!

kawan dikala susah bersama senang bersama

kawan dikala susah bersama senang bersama

kawan dikala susah bersama senang bersama

kawan dikala susah bersama senang bersama

kawan dikala susah bersama senang bersama

kawan dikala susah bersama senang bersama

kawan dikala susah bersama senang bersama

kawan dikala susah bersama senang bersama

Tahun 2014 awal tahun pelbagai dugaan rintangan nak habis kan akhir sem dan tahun 2014 akhir tahun paling bahagia! Alhamdulillah semua selamat berkonvo!hihihihi
Budak kelas ada yang sambung ada yg kerja macam aku, ada yang da jadi tunang orang dah ha,
hahaha tapi majoriti semua sambung la.
Aku doa kan korang semua berjaya pada masa hadapan kelak! Ameen!

Sekian tu jela gambar yang kakak nak post,
gambar lain semua kakak nak simpan buat kenangan.hehehehhe

Sekian Terima kasih!
Have a nice day peeps!

No comments:

Post a Comment